Skip to main content

Tekst voor een artikel, website, flyer, blog, etc.

Uw boodschap in tekst, dat is de uitdaging voor een goed artikel, een flyer, een website, een blog, of nog andere tekstdragers. Want elk medium heeft andere eisen.
Zo vraagt een flyer om een korte, krachtige tekst, zodat de lezer onmiddellijk begrijpt waar het om gaat.
Wie meer wil weten, bezoekt de website. Hier kan alle belangrijke (achtergrond)informatie vermeld worden, mits goed gestructureerd! De meeste bezoekers zijn namelijk snel (binnen enkele seconden!) weer weg als niet duidelijk is wat de bedoeling, de boodschap of het aanbod is. Ook de echt geïnteresseerde bezoeker moet snel de gewenste informatie kunnen vinden.
Een artikel biedt uitstekende mogelijkheden om te vertellen over de achtergrond van uw dienst of product. En ook daarbij geldt dat de tekst goed opgebouwd moet worden, met een goede inleiding en logische tussenkoppen. Hoe langer het artikel, hoe duidelijker de indeling moet zijn.
Een blog is een prachtig middel om, buiten de meer zakelijke informatie op uw website, wat dieper in te gaan op wat u drijft en/of wat u doet. U kunt bijvoorbeeld een casus beschrijven, of uw visie op een actueel onderwerp. Zo geeft u de lezer gelegenheid beter kennis te maken met u en uw aanbod. Bovendien kan een blog de vindbaarheid van uw website verbeteren, als de inhoud tenminste aansluit bij de zoektermen waar u op gevonden wilt worden.

U zoekt een tekstschrijver die uw boodschap in tekst vat?
Ik als tekstschrijver help ‘bewuste’ ondernemers, die hun hart volgen en hun talent inzetten om iets voor anderen te betekenen. Op naar een sociale en duurzame economie – de betekeniseconomie!

 

Keihart | Stevige tekst met hart voor uw zaak!