Skip to main content

Hallo!

Ik ben Nanny Schutte (1976).
Als kind wist ik het zeker: ik wilde juf worden. Dus ging ik naar de PABO en startte ik als leerkracht Basisonderwijs. Twee jaar ging ik met lood in de schoenen en een knoop in m’n maag aan ’t werk.
Ik bedacht dat ik onderwijsontwikkeling veel interessanter vond en ging weer studeren; Toegepaste Onderwijskunde aan de UT, een boeiende tijd. Na zes jaar studeerde ik af en na ruim een jaar solliciteren kon ik bij een OCW-project aan de slag. Toen dat project eind 2008 beëindigd werd, besloot ik als zelfstandig onderwijskundige te starten met duurzaamheideducatie – alles beter dan opnieuw solliciteren, met overal vacaturestops aan het begin van de crisis.

Zo heb ik van 2009-2014 onder de naam Trip-educatie lesmateriaal ontwikkeld rondom thema’s als milieu, water, energie en welvaartverdeling. Ook heb ik een flink aantal artikelen geschreven over duurzaamheid in de ruimste zin van het woord.
Ik ontdekte hoe veeleisend onze maatschappij is, gestructureerd aan de hand van allerlei systemen die leidend geworden zijn en zo voorbijgaan aan menselijke behoeften – waardoor ze uiteindelijk niet houdbaar zijn. Ik leerde dat een betere wereld begint bij jezelf – door te doen waar we ons goed bij voelen, waar we goed in zijn en dus energie van krijgen.

Zodoende besloot ik, na de komst van onze zoon in februari 2015, als tekstschrijver verder te gaan. Ik schrijf vanuit betrokkenheid, vanuit mijn hart, en dat wilde ik in de naam tot uiting laten komen. Het werd “Keihart”; stevige tekst, met een hart. Het logo is gebaseerd op de kleurige rotsbodem van IJsland.
Toen begon de zoektocht naar mijn doelgroep. Ik wil geen harde commerciële teksten schrijven, ik ben op zoek naar authenticiteit en zingeving. Nu, vier jaar later heb ik besloten mij geheel te richten op de ‘bewuste ZP’er’, pioniers in de Betekeniseconomie; ik help ondernemers die hun hart volgen om hun boodschap in tekst te vatten!
Daarnaast werk ik aan eigen projecten.

Keihart | Stevige tekst met hart voor uw zaak.