Beschikbaar voor een functie in loondienst

By 23 maart 2021 Prikbord

Na ruim tien jaar als zelfstandige, waarvan zes jaar als tekstschrijver, na een boeiende tijd met mooie ontmoetingen en leuke klussen, zou ik graag weer een functie in loondienst vervullen. Niet geheel toevallig in deze Corona-tijd, waarin mijn werk tot twee keer toe geheel stil heeft gelegen vanwege het thuisonderwijs en waarin er maar weinig mogelijkheden zijn om te netwerken. Afgelopen maanden werd ik twee keer gewezen op een vacature voor tekstschrijver en voor redacteur, waarnaar ik daadwerkelijk gesolliciteerd heb, helaas zonder resultaat. Dat wil zeggen, het resultaat is dat ik nu actief op zoek ga naar een baan!

Een functie als tekstschrijver/redacteur o.i.d. ligt voor de hand, liefst voor een organisatie die zich bezig houdt met maatschappelijke innovatie of een nieuwe, duurzame economie. Een onderwijsomgeving mag ook, tenslotte ben ik daar begonnen. Ik sta ook open voor andersoortige functies die vragen om iemand die goed kan structureren en verduidelijken, en met een kritische blik. Een functie van ongeveer 24 uur, in een straal van zo’n 40 km rond Hardenberg (Emmen – Zwolle – Almelo) zou fantastisch zijn.

Laat ’t me weten als je een enthousiaste medewerker zoekt of een passende vacature ziet!